Om Glomma Papp

Glomma Papp er en moderne og tradisjonsrik produsent av bølge- og massivpapp. Vi har designet, utviklet og produsert emballasje- og displayløsninger for næringslivet og eksportmarkedet helt siden 1931. Gjennom vår historie og frem til i dag har vi mottatt flere nasjonale og internasjonale utmerkelser for vårt arbeid.
Send prisforespørsel
Fontstørrelse

Visjon

Vår visjon er å inspirere og forbedre. Et nært samarbeid med Glomma Papp lønner seg. Gjennom nyskapende ideer, høy kvalitet og tett oppfølging skaper vi vekst og utvikling for alle våre kunder. Pålitelige, innovative og personlige. 

Vi vet hvordan det føles – å stå der med et produkt man ønsker å løfte frem. Man vil så gjerne overlevere det på en trygg måte, presentere det fra sin beste side og kunne si stolt: «Se på dette!». Vi i Glomma Papp utforsker og bruker pappens egenskaper for å finne stadig nye løsninger på hvordan produkter kan pakkes inn, transporteres og stilles ut. Det kommer deg til gode.
 

Produktutvikling

Foruten å beregne parametere som styrke, holdbarhet og logistikk, er våre konstruktører opptatt av å finne nye og smarte løsninger. Ofte kan noen få millimeter fra eller til på emballasjen gi seg store utslag på resultatlinjen. Emballasje og display er ulikt andre trykksaker og krever innsikt om bl.a. trykkemetoder og utforming. La derfor våre designere gjøre jobben slik at både layout, profil og budskap kommuniserer det du ønsker.

La oss ta hånd om det du favner om. Bli med på et spennende samarbeid i vår verden av papp! Vi er svært stolte av våre 185 høyt kvalifiserte og engasjerte medarbeidere og vi leverer kvalitetsprodukter til Norge, Sverige, Danmark og Finland. Våre kunder representerer de fleste bransjer. 
 

For miljøet og fremtiden

Vi i Glomma Papp legger til rette for miljøvennlige løsninger i alt vi gjør. Norsk Resy AS samarbeider med Miljøverndepartementet og ble startet blant annet av vår egen Jan Arthur Iversen i 1992. I det samme året ble Glomma Papp ISO 9001-sertifisert. Vi er medlem av Grønt Punkt Norge, og i 2011 ble 92 % av alt brunt papir resirkulert.
Nina Iversen

Nina Iversen

Administrerende direktør
Glomma Papp er ISO godkjent. NS-EN ISO 9001 - Certificate No. 95-OSL-AQ-6015
Kontonummer: 6129 12 00728 - Foretaksnummer: 912014177