Jordan vet hvordan

Tannpuss er viktig. Men hvis man skal være ekstra snill mot tennene sine, bør man rense dem først og skylle munnen etterpå. Jordan kom til oss fordi de ønsket seg et display til 3-trinns-konseptet «Rens – puss – skyll». Displayet skulle eksponere fire produkter på en gang, og attpåtil komme ferdig pakket til butikken. Vi skjønte raskt at vi sto overfor en artig utfordring.
Glomma_Papp_Jordan_Fact
Send prisforespørsel
Fontstørrelse
Et prepakket display innebærer alltid mer jobb enn et display som skal fylles med varer på utsalgsstedet, og de fire Jordan-produktene er veldig forskjellige. Munnskyllevann veier for eksempel ganske mye mer enn tannbørster og tanntråd. Altså var det naturlig å plassere flaskene i bånn. I tillegg måtte vi tenke høyde og bredde, lastebilene sier stopp hvis løsningen er høyere enn 125 cm. Vi endte opp med å lage et display bestående av to deler som til sammen tar én tredjedel av plassen på en vanlig pall. Det er måten vi har satt sammen disse to på, som er det geniale. Underdelen rommer alt munnskyllevannet, og overdelen, som settes oppi denne, er full av sirlig plasserte tannbørster og tanntråd-produkter. Når displayet skal tas i bruk er det bare å trekke overdelen opp av underdelen, snu den rundt og vips, så er alle varene på plass i butikken. Plutselig har en lav pakke blitt til et høyt display som gir en mye bedre eksponering enn om vi stoppet ved 125 centimeter. Jordan-displayet er en effektiv løsning helt i tråd med konseptet: 1-2-3 og ferdig med det.
 

Avanserte utfordringer - enkle løsninger

«Er dette mulig, da?», sa konstruktøren da han så de første tegningene. Dermed gjorde vi som vi alltid gjør: vi lagde en dummy. Da ser man lett om løsningen fungerer.


Et godt display ser aldri tomt ut

N��r folk plukker med seg produkter, vil utstillingen ganske fort bli glissen. Hvis du trykker bilder av de samme produktene på bakveggen, har du en stadig like tiltalende løsning – som fortsetter å selge.
 
FAKTA:
Når vi sier at produktene rives bort, er dét en sannhet med modifikasjoner: Tannbørster stjeler faktisk sjeldent mye av vår tid i butikken. I gjennomsnitt bruker vi 20 sekunder på å velge ut vår helt spesielle favoritt.
 

Knirkefri montering

Egentlig er displayet så enkelt at hvem som helst skal greie å sette det sammen uten nærmere forklaring. Men for å være helt sikre på at alt går som det skal, har vi trykket en bruksanvisning på toppen av esken.
glomma_papp_jordan_mont1
glomma_papp_jordan_mont2
glomma_papp_jordan_mont3
glomma_papp_jordan_mont4
I dette tilfellet viste den seg å fungere veldig godt. Mens tradisjonelle palledisplay ofte begrenses av transporthøyden på 125 cm, er Jordan-displayet en todelt alt-i-ett-løsning. Det rommer mye, tar liten plass, beskytter varene godt underveis og er enkelt å sette opp – for hvem som helst. På Lilleborgs fabrikk på Flisa plasseres overdelen med lette produkter oppi underdelen med munnskyllevann, og tannbørstene får et transport-innlegg over seg, så de ikke slenger rundt inne i esken. Den endelige løsningen skal tross alt se like flott ut som da den ble pakket ned. Siden plasseres tre pakker på én pall og sendes til Oslo. Her får hvert display en brun yttereske over seg og sendes ut til adressater over hele landet. Når den 125 cm store pakken er framme, er det bare å ta av ytteremballasjen og følge bruksanvisningen på topplokket. Lett, ikke sant? Like lett er det tydeligvis å la seg friste til kjøp. Produktene rives bort. Men vi har vært føre vâr og trykket bilder av dem på innsiden av displayet, så glissent blir det aldri.
Trond Ludvigsen

Trond Ludvigsen

Salgssjef Display
+47 970 82 685
Kristine Benito

Kristine Benito

Displaykonsulent
+47 46 50 46 55
Bianca Heidenberg

Bianca Heidenberg

KAM Display
+47 907 64 767