Internasjonalt prisdryss til Sarpsborg-bedrift for denne løsningen

Internasjonalt prisdryss til Sarpsborg-bedrift for denne løsningen
Denne emballasjeløsningen for Q-meieriene har sørget for et prisdryss til Sarpsborg-bedriften Glomma Papp. Foto: Tonje Kornelie
Glomma Papps emballasjeløsning for Q-meieriene har blitt lagt merke til ute i den store verden.
Av Geir Bjørnstad  
Sarpsborg Arbeiderblad

Verdens beste emballasjeløsninger er nettopp kåret i Worldstar 2018, der Sarpsborg-bedriften Glomma Papp – som eneste norske – hentet hjem en av de høythengende prisene.

Den prisvinnende løsningen som Glomma Papp har designet og produsert for Q-meieriene har virkelig satt den tradisjonsrike Sarpsborg-bedriften på verdenskartet.


Deles ut i Australia

Først ble det pris i Scanstar 2017, som er den nordiske delen av konkurransen. Det at Glomma Papp vant denne, innebar at bedriften var kvalifisert til å delta i den internasjonale Worldstar, der de også dro i land en pris også. Selve Worldstarprisen deles ut i Queensland i Australia i mai neste år.

Løsningen som Glomma Papp har laget for Q-meieriene blir omtalt som en emballasje som sørger for god beskyttelse under lagring, transport og håndtering i de ulike ledd, og gir samtidig en veldig bra og innovativ eksponering av produktet i butikkhyllene, og er ifølge Glomma Papp AS resultat av et godt samarbeid mellom produktutvikling, pakketeknisk, selger, maskinleverandør og kunde.


– Morsomt og fortjent

– Vi er heldige som sitter tett på både salgs- og produksjonsavdelingen vår, slik at vi underveis kan ha den tette kommunikasjonen som kreves for å få fram de gode løsningene, sier produktutvikler Kelly Eldor Hakkebo, som har konstruert denne prisbelønte løsningen.

Og hos Glomma Papp AS står jubelen i taket etter prisdrysset.

– Slike priser får virkelig plassert oss på kartet, og det er både morsomt og fortjent, sier markedsdirektør Bjørn Ivar Larsen i Glomma Papp i en pressemelding.

Det er World Packaging Organisation som står bak den verdensomspennende årlige kåringen for alle som driver med emballasje.
skyr emballasje
Emballasjeløsningen som Glomma Papp har utviklet for Q-meieriene høster mye internasjonal ros. Foto: Tonje Korneliemen lengst varer livet, om du nyter hvert sekund. 

Aktuelle nyheter

ScanStar til Cloettas Kick prepakk display

Vi er heldige, som igjen har vunnet en ny ScanStar.

Ny WorldStar til oss

Vi har vunnet Worldstar-pris for 2021. Denne gangen vant vi WorldStarpris med østersemballasjen «Drainproof Wild Oyster Box», som har hjørner som ikke lekker vann. 

Det krever kunnskap å ta bærekraftige emballasjevalg

EU-krav som må innfris innen 2025, pålegger oss
blant annet å gjenvinne 50.000 tonn mer plastemballasje
enn dagens nivå på 64.000 tonn, samt å
erstatte plast med andre materialer der det er mulig.

Spørsmål: Kontakt oss!

Send prisforespørsel
Fontstørrelse