Et lett farvel med bruskassene

Coca-Cola har vi samarbeidet med i mange år. Like lenge har vi laget tradisjonelle «kasseraster» for dem. En stor pappdel/omslag ble tredd ned over fire stablede bruskasser som igjen fikk en kampanjeplakat på toppen. Dette fungerte fint det helt frem til at bruskassene ble fjernet og varene kun kom à 24 stk i krympeplast. Vi måtte tenke nytt! Det resulterte i en Scanstar 2013!

Jordan vet hvordan

Tannpuss er viktig. Men hvis man skal være ekstra snill mot tennene sine, bør man rense dem først og skylle munnen etterpå. Jordan kom til oss fordi de ønsket seg et display til 3-trinns-konseptet «Rens – puss og skyll». Displayet skulle eksponere fire produkter på en gang, og attpåtil komme ferdig pakket til butikken. Vi skjønte raskt at vi sto overfor en artig utfordring.

En kald fisk på tur

Den beste sashimilaksen dere har smakt, sa de. Mmm! sa vi. Som skal tåle transport, sa de. Ja vel? sa vi. Vi ser for oss noe med papp og tørris, sa de. Den er grei, sa vi. Omtrent sånn gikk det for seg da Frōya kom til oss for litt over to år siden og ønsket seg en eske som skulle ta vare på lakseloins fra a til å.

Hvordan lager man en verdensmester

Det er ikke hver dag vi blir bedt om å lage emballasje for sveisemasker. Så da 3M kontaktet oss fordi de trengte innpakning til Speedglas 9100, slo vi sammen våre beste hoder.

En smakfull løsning

Med nytenkning og godt samarbeid som noen av ingrediensene, kunne våre designere servere en rykende fersk emballasje som ga en økning på hele 64% flere esker pr. pall! Det er til å få vann i munnen av.

Lønnsomme agurker

Solberg gartneri har i løpet av de siste årene utviklet seg til å bli et av Norges største agurkgartnerier. Hele 3 millioner agurker (10% av den norske agurkproduksjonen) sendes ut årlig. For å gi agurkene en verdig reise kom gartneriet til oss med et ønske om å modernisere emballasjen. Vi tok utfordringen på strak arm og utviklet en eske som både så fin ut og ga en "grønnere" transport. Dét er det vi kaller skikkelig agurknytt!

En rekommandert genistrek

Truls Høvik hos Bong sendte oss en smart ide. Vi svarte med en genial eske for postforsendelse og retur av varer. Slik skapte vi en innovativ emballasje spesielt myntet på netthandel.
glommapapp
Kontaktinformasjon
Glomma Papp AS
Statsminister Torps vei 17/19
1738 Borgenhaugen
Postboks 145
1701 Sarpsborg
Tlf.: +47 69 11 01 00
Faks: +47 69 11 02 00
post@glommapapp.no