Bølgepapp, bolgepapp, GlommaPapp, konstruksjon
Emballasjeløsninger
Med utgangspunkt i ditt definerte behov, jobber våre konstruktører og designere frem forslag til emballasje. Viktige arbeidsbetingelser er type bruksområde, nødvendig bæreevne og total logistikk.
arrow smaalLes mer om emballasjeløsninger
glomma papp jordan main
Displayløsninger
Få varene frem på gulvet og øk salget! Kampen om kundene står i butikken! Raske kjøpsbeslutninger skal tas i løpet av brøkdelen av et sekund. Det er da det gjelder å ha den beste displayløsningen på rett sted - til rett tid!
arrow smaalLes mer om displayløsninger

aktuelt iconSiste nytt

Les om oss i Næringsliv i Buskerud, Asker og Bærum
WorldStar og ScanStar-priser er en anerkjennelse
Når WorldStar-prisene skal deles ut i Budapest denne uken, er det to glade jenter fra Glomma Papp som skal motta den eneste norske prisen.
STANDARDEMBALLASJE

Vi har et stort utvalg av bølgepapp stamdardemballasje i ulike størrelser og fasonger som er lagerført. Det kan ofte være lønnsomt å bruke en standardemballasje fremfor å lage en spesialutviklet. Ta kontakt med oss uavhengig av om du ønsker en standardemballasje eller en spesialutviklet emballasje for dine produkter. Kontakt en av våre salgskonsulenter.

Det meste av det vi leverer av maskiner og utstyr har vi selv utviklet og produsert i samarbeide med Goodtech AS i Moss. Det gjør at vi etter hvert eneste avsluttet prosjekt har lært noe nytt som vi tar med oss videre til det neste. Det gjør at kundene har nærhet til service og assistanse, og at de lett kommer i kontakt med personer som har hatt noe med leveransen å gjøre.
 

Vi mener at maskiner og emballasjekonstruksjon hører tett sammen. Derfor arbeider emballasjekonstruktørene og pakketeknisk side om side i et felles lokale. Den daglige kontakten gjør at maskiner og emballasje enkelt kan utvikles parallelt for et best mulig sluttresultat.
Se våre nyeste brosyrer her.
glommapapp slogan
Kontaktinformasjon
Glomma Papp AS
Statsminister Torps vei 17/19
1738 Borgenhaugen
Postboks 145
1701 Sarpsborg
Tlf.: +47 69 11 01 00
Faks: +47 69 11 02 00
post@glommapapp.no
Send forespørsel
Forespørsler på emballasje og display må være på minimum 100 enheter.
Beskriv kort ditt behov
Ca. antall
Firmanavn*
Navn*
Tittel
E-post*
Telefon*
Kontakt meg gjerne på: