glommapapp stor
glommapapp stor

Internasjonalt prisdryss til Sarpsborg-bedrift for denne løsningen

Internasjonalt prisdryss til Sarpsborg-bedrift for denne løsningen
Denne emballasjeløsningen for Q-meieriene har sørget for et prisdryss til Sarpsborg-bedriften Glomma Papp. Foto: Tonje Kornelie
Glomma Papps emballasjeløsning for Q-meieriene har blitt lagt merke til ute i den store verden.
Av Geir Bjørnstad  
Sarpsborg Arbeiderblad

Verdens beste emballasjeløsninger er nettopp kåret i Worldstar 2018, der Sarpsborg-bedriften Glomma Papp – som eneste norske – hentet hjem en av de høythengende prisene.

Den prisvinnende løsningen som Glomma Papp har designet og produsert for Q-meieriene har virkelig satt den tradisjonsrike Sarpsborg-bedriften på verdenskartet.


Deles ut i Australia

Først ble det pris i Scanstar 2017, som er den nordiske delen av konkurransen. Det at Glomma Papp vant denne, innebar at bedriften var kvalifisert til å delta i den internasjonale Worldstar, der de også dro i land en pris også. Selve Worldstarprisen deles ut i Queensland i Australia i mai neste år.

Løsningen som Glomma Papp har laget for Q-meieriene blir omtalt som en emballasje som sørger for god beskyttelse under lagring, transport og håndtering i de ulike ledd, og gir samtidig en veldig bra og innovativ eksponering av produktet i butikkhyllene, og er ifølge Glomma Papp AS resultat av et godt samarbeid mellom produktutvikling, pakketeknisk, selger, maskinleverandør og kunde.


– Morsomt og fortjent

– Vi er heldige som sitter tett på både salgs- og produksjonsavdelingen vår, slik at vi underveis kan ha den tette kommunikasjonen som kreves for å få fram de gode løsningene, sier produktutvikler Kelly Eldor Hakkebo, som har konstruert denne prisbelønte løsningen.

Og hos Glomma Papp AS står jubelen i taket etter prisdrysset.

– Slike priser får virkelig plassert oss på kartet, og det er både morsomt og fortjent, sier markedsdirektør Bjørn Ivar Larsen i Glomma Papp i en pressemelding.

Det er World Packaging Organisation som står bak den verdensomspennende årlige kåringen for alle som driver med emballasje.

Emballasjeløsningen som Glomma Papp har utviklet for Q-meieriene høster mye internasjonal ros. Foto: Tonje Korneliemen lengst varer livet, om du nyter hvert sekund. 

Aktuelle nyheter

Sommar och beställningar

Nu närmar sig sommaren.
Vi vill informera er om att vi stänger fabriken i vecka 30. Display avd är stängd i vecka 29,30 och 31.
Vi passar också på att påminna om att vi har stängt 11, 17 och 18 maj.

Produktutveckling är en livsstil hos Glomma Papp

Man kan ha kreativ produktutveckling som livsstil. Därför sitter konstruktörer, säljare, formgivare och packtekniker sida vid sida hos Glomma Papp AS i Sarpsborg. Tillsammans utvecklar de prisbelönta lösningar.

WorldStar- och ScanStar-priser är ett erkännande.

När WorldStar-priserna delas ut i Budapest den här veckan tas det enda norska priset emot av två glada tjejer från Glomma Papp.

Spørsmål: Kontakt oss!

Send prisforespørsel
Fontstørrelse
glommapapp
Kontaktinformasjon
Glomma Papp AS
Statsminister Torps vei 17/19
1738 Borgenhaugen
Postboks 145
1701 Sarpsborg
Tlf.: +47 69 11 01 00
Faks: +47 69 11 02 00
post@glommapapp.no