Glomma Papp vant nok en ScanStar og WorldStar i 2015 - Glomma Papp

Glomma Papp vant nok en ScanStar og WorldStar i 2015

Glomma Papp vant nok en ScanStar og WorldStar i 2015
Glomma Papp gjorde det igjen. Vi er stolte vinnere av ScanStar og WorldStar 2015.
Prisutdelingen fant sted i Gøteborg, Scanpack messen tirsdag 20. oktober. Jaggu ble det en WorldStar også. Da blir det en tur til Budapest i mai 2016. GRATULERER vår selger Sami Vihervuori og produktutvikler Kristin Stenholt! Vi gratulerer også kunden vår Bong med Truls Høivik i spissen. Vårt bidrag er en transportemballasje beregnet på returfrakt ved e-handel. Løsningen gir kunden mulighet til å lukke emballasjen uten å bruke tape eller annet festemateriell. Perfekt i dagens netthandelsamfunn.

Aktuelle nyheter

Salgsutløsende prepakk-løsning for Brynild-gruppen

Brynild kom til oss med en hard nøtt. De ønsket en prepak-løsning til en nøtteblanding som måtte oppfylle følgende krav:

Miljøvennlig landbruksemballasje

Emballasje til frukt og grønt produseres i både bølge- og massivpapp og må oppfylle en rekke viktige krav. Vår kunnskap på området sikrer ditt produkt maksimal lønnsomhet gjennom effektiv pakking og lagring samt optimal profilering og synlighet i butikk. Større miljøgevinst kommer på kjøpet!

Gulvdisplay i papp er effektive salgsmaskiner

Hver tredje vare som kjøpes i butikk, er et impulskjøp! Ikke så rart da kanskje, at et gulvdisplay – også kalt sjokkeselger – er noe av det beste du kan investere i for å tiltrekke deg kundenes oppmerksomhet.

Spørsmål: Kontakt oss!

Send prisforespørsel
Fontstørrelse
glommapapp
Kontaktinformasjon
Glomma Papp AS
Statsminister Torps vei 17/19
1738 Borgenhaugen
Postboks 145
1701 Sarpsborg
Tlf.: +47 69 11 01 00
Faks: +47 69 11 02 00
post@glommapapp.no